top of page

PRAKTISCHE INFORMATIE

TOEGANKELIJKHEID

Het huis is gebouwd op een heuvel. In de tuin zijn verschillende hoogteverschillen die de tuin niet heel gemakkelijk toegankelijk maken voor mensen die slecht ter been zijn. In het grote huis liggen de slaapkamers op de eerste verdieping. Mensen die wat slechter lopen en daardoor geen trap kunnen lopen zouden eventueel wel kunnen verblijven in het gelijkvloerse huisje dat naast het zwembad staat. Overleg met ons over de mogelijkheden en onmogelijkheden van het huis voor mensen die minder valide zijn. 

JONGE KINDEREN

Er is staat geen hek om het zwembad, er is wel een zwembadalarm. Voor kinderen die wel kunnen lopen of kruipen maar die nog niet goed kunnen zwemmen vinden wij daarom het huis niet geschikt. De tuin heeft ook hoogteverschillen die niet afgeschermd zijn met een hek. Bij twijfel kunt u natuurlijk met ons overleggen over de mate van geschiktheid voor uw gezelschap.

BEREIKBAARHEID

Het vliegveld van Bergerac ligt 0p 35 minuten en dat van Bordeaux op 2 uur afstand rijden.

Wanneer je met de trein aankomt in Bergerac en daar een auto wilt huren neem dan contact met ons daarover op. We kunnen u bij het station ophalen en naar het autoverhuurbedrijf brengen. Bergerac ligt 40 minuten van Villa Zephyr en Bordeaux 1 uur en driekwartier. 

bottom of page